Uit de brand door de particulieren thuiszorg

Uit de brand door de particulieren thuiszorg

We zijn enorm uit de brand geholpen met de particulieren thuiszorg. We hebben het nu zo’n vier weken geleden aangevraagd en sindsdien komt er elke dag iemand langs om het nodige in huis te doen. Ook helpen ze met de verzorging, wat ontzettend fijn is. Door een chronische ziekte kan ik niet meer zoveel, en het onderhouden van twee kinderen kan dan wel eens wat lastig uitpakken. Ik ben een echte doorzetter en ik ben ook iemand die het altijd alleen wil doen, maar daar ben ik onlangs op terug gekomen. Het is helemaal geen porem om het allemaal alleen te doen, daarnaast is het ook niet goed voor mijn herstel. Hoe harder ik werk, hoe harder ik ook achter uit ga, dus ik moet het erg rustig aan doen. Hoe ik dit ga doen is soms nog een beetje uitvogelen, maar de thuiszorg helpt mij al ontzettend goed.

Uw ZorgCompaan

Particulieren thuiszorg is ook nog eens gezellig

Je gelooft het misschien niet, maar het kan eenzaam zijn, zo in je huis, niet zoveel te kunnen. Door de thuiszorg heb ik gek genoeg ook nog wat te kletsen, ik voel me meer in verbinding staan met de maatschappij, gewoon door verhalen uit te wisselen. Dat doet mij echt erg goed. Ook de kinderen kunnen er heel goed mee omgaan, ze hoeven nu zelf ook wat minder te doen, zodat ze gewoon lekker kunnen spelen of aan het huiswerk kunnen.