Wat is boldenone?

Wat is boldenone?

Fitnesscentra en sportscholen hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Zowel mannen als vrouwen zijn veel meer dan vroeger met hun gezondheid en hun lichaam bezig en begeven zich daarom regelmatig in de sportschool. In sommige gevallen is het puur om gezond te zijn en in beweging te blijven. Maar veel vaker nog sport je om kilo’s kwijt te raken of een gespierd lichaam te krijgen. Het wordt blijkbaar belangrijk gevonden om er goed uit te zien.

Onnatuurlijke hulpmiddelen

Voor mannen geldt dat een gespierd lichaam een ideaalbeeld is. Mooie gespierde armen, een gespierde borstkast en uiteraard die prachtige sixpack. Maar dit krijg je natuurlijk niet zomaar. Er moet hard voor gewerkt worden. Sommige mensen vinden dat er te hard voor gewerkt moet worden en in plaats van de natuurlijke weg, kiezen ze ervoor om hulpmiddelen te gaan gebruiken. De laatste jaren is er dan ook een grote toename in het gebruik van anabole steroïden te zien. Dit is niet zonder gevaar. Veel van deze steroïden hebben flinke bijwerkingen.

Groeihormonen

Steroïden zijn groeihormonen en bij veel anabolen krijg je buiten testosteron ook veel oestrogeen binnen. Dit zorgt voor borstvorming bij mannen en is een ongewenst neven effect. In de zoektocht een verantwoord anabolen middel, ben je vast wel eens boldenone tegengekomen. Maar wat is boldenone? Het is een injectable met goede effecten en is bovendien erg populair omdat de kans op oestrogeenvorming, oftewel borstvorming, aanzienlijk minder is. Bij vrouwelijke bodybuilders is dit middel populair omdat er weinig kans op vermannelijking is.