zorghotelvoorziekekinderen.nl

Over mij

Wie ben ik?

Hallo en welkom op mijn site, Mijn naam is Koen en ik ben inmiddels 27 jaar oud. Ik heb besloten om dit blog op te richten met het idee om andere mensen te helpen. Mijn vader is een groot deel van zijn leven ziek geweest en ik ben daar ook mee opgegroeid… In het dagelijks leven werk ik in een zorginstelling voor zieke kinderen. Ik help graag mensen om mij heen op het gebied van de zorg. Omdat ik mij hier nog dagelijks in verdiep en dus ook telkens blijf leren.

Ik wil alle goede adressen die ik om mij heen verzamelen en dit doe ik door middel van blogs die ik deel met iedereen.

Ik heb besloten om mijn goede tips die ik vind of krijg van iemand om mij heen te delen hier op deze site door hierover blogs te plaatsen. Hopelijk kan ik jou als lezer hiermee helpen!

 

Verleden / Werkervaring.

Nou, waar moet ik beginnen. Ik heb mijn HBO diploma ICT behaald en ik werk nu momenteel voor een school in Rotterdam. Ik maak niet ongelofelijk veel uren in verband met m’n vader die nu nog steeds ziek is. Ik woon nu nog thuis en help mijn moeder met de zorg. Verder heb ik niet veel te vertellen, heb hier en daar wel dingen gedaan maar ik ga nu niet mijn hele CV hier zetten, haha.