Het goedkoopste luierspakket

Het goedkoopste luierspakket

Welke luiers zijn het goedkoopste?

Als je ziet dat een kindje gemiddeld 4000 tot 5000 luiers verbruikt tot hij of zij zindelijk is, snap je wel dat het handig is om te kijken naar de verschillende luier prijzen. In dit artikel gaan we in op luierpakketten en welke de goedkoopste zijn.

Wasbare of Wegwerp?

Als je naar de prijs kijkt zijn wasbare luiers op termijn veel goedkoper dan wegwerp luiers. Maar als je naar het comfort kijkt vind je het misschien toch prettiger wegwerp luiers te kopen. Je kan natuurlijk altijd ook nog het gebruik combineren, door als je onderweg bent wel wegwerp luiers te gebruiken. Van wasbare luiers zijn online veel verschillende merken en dus ook prijzen te vinden. Je kan vaak een pakket aan luiers en toebehoren kopen. Vaak is het zo dat hoe groter het pakket met toebehoren is hoe goedkoper dit wordt. Het loont zeker altijd om prijzen te vergelijken, maar het is ook handig ervaringen van anderen te lezen, want een luier kan wel goedkoop zijn maar als hij lekt is het ook niet prettig.

Van wegwerp luiers is er altijd wel ergens een aanbieding online of in de winkel te vinden. Vaak is het handig de prijs per luier uit te rekenen als je kijkt naar luier aanbiedingen. Omdat er veel verschillende verpakkingsgrootten en soorten zijn kan een aanbieding goedkoop lijken maar dit uiteindelijk toch niet zijn.

luierpakket

Maandboxen

Als je een goedkoop luierpakket wilt gaan kopen, is het vaak goed om te kijken naar zogenaamde maandboxen. In deze boxen zitten veel luiers, waar je veelal de hele maand mee door kan komen. Maar doordat je de luiers in een groot volume koopt is vaak het voordeel ook groter dan bij het aanschaffen van maar een pak luiers. Online kan je vele vergelijkingssites vinden die voor jou de prijs per luier en de geldende aanbiedingen in de gaten houden. Het is altijd handig om hier vooraf op te kijken of je eventueel in te schrijven voor een van de nieuwsbrieven, zodat je nooit een goede luier aanbieding mis kan lopen.