Een infraroodsauna van Bodyfit

Een infraroodsauna van Bodyfit

Bodyfit is leverancier van infraroodsauna’s. Je kunt hier niet alleen terecht voor een kant en klare sauna, je kunt ook kiezen voor maatwerk. Naast leverancier is Bodyfit namelijk ook sauna bouwer. Dit geldt voor de traditionele Finse sauna maar ook voor infraroodcabines. Hoewel zowel een Finse sauna als een infrarood cabine beide goed zijn voor lichaam en geest, zijn er wel verschillen. Het is goed om je hier eerst in te verdiepen voordat je besluit om voor een van de twee te kiezen.

Bodyfit

Laat je eigen sauna samenstellen bij Bodyfit

Naast de kenmerken van de sauna’s zelf is ook de locatie belangrijk. Waar wil je de sauna plaatsen? Een Finse sauna wordt meestal buiten geplaatst. Een ruime tuin met privacy is dan wel aan te raden. Een infraroodcabine kun je eigenlijk in elke ruimte kwijt. Op zolder, in een extra kamer, in de bijkeuken. De sauna kan namelijk helemaal op maat gemaakt worden en helemaal naar jouw wensen. Dus ook een sauna onder een schuin dak is geen probleem. Doordat je zelf je eigen sauna kunt samenstellen is er qua prijs ook veel mogelijk. Je kunt met verschillende budgetten terecht bij Bodyfit om zo je eigen sauna te laten maken.

Infraroodsauna

Goed voor lichaam en geest

Een infrarood sauna is niet alleen heerlijk ontspannend, het is ook goed voor je gezondheid. Zo is de warmte goed voor je spieren en gewrichten en hebben ook mensen met ademhalingsklachten baat bij een sauna. Het is goed voor je huid door de verbeterde doorbloeding. Daarnaast is het heerlijk ontspannend, dit merk je in je lichaam en in je hoofd. Na het bezoek aan de sauna voel je je heerlijk loom en kun je extra goed slapen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een sauna bij jou thuis? Breng dan een bezoek aan de showroom van Bodyfit en laat je informeren.