Laserbehandeling Amsterdam, de beste behandeling die er is!

Laserbehandeling Amsterdam, de beste behandeling die er is!

Hoe ik bij laserbehandeling Amsterdam terecht kwam

Ik was aan het zoeken naar een laserbehandeling in Amsterdam om mijn haren definitief te verwijderen, Gentle Clinics stond vrijwel bovenaan dus heb ik de website bekeken en recensies bekeken. Na het lezen van de recensies ( die allemaal positief waren ) heb ik ervoor gekozen eens te bellen om wat informatie te verkrijgen. Toen Gentle Clinics belde merkte ik gelijk dat het een professioneel bedrijf was aan de manier waarop ik op een vriendelijke zakelijke manier werd geholpen. Na de nodige informatie te hebben gekregen over de telefoon werd mij voorgesteld een keer langs te komen om een gratis proefbehandeling te krijgen, zo kon ik ervaren wat de werkwijze was en hoe de laserbehandeling in zijn werk ging. Ik kon de volgende dag al terecht bij laserbehandeling Amsterdam voor een proefbehandeling. Toen ik binnenkwam werd ik geholpen door een hele vriendelijke werknemer die mij heeft begeleid naar de behandelkamer. Ik heb de proefbehandeling gekregen en dit was 100% pijnloos! Je hoort wel vaker dat het pijnloos is maar vaak voel je toch wel enkele pijnprikkels, in dit geval was er echt geen enkele pijnprikkel gedurende de behandeling.

Na de proefbehandeling

Na de proefbehandeling was ik bekend met de werkwijze en heb ik vertrouwen gekregen in laserbehandeling Amsterdam, ik heb een afspraak gemaakt voor een definitieve behandeling en dat kon de week daarna al bij dezelfde behandelaar! Hier was ik uiteraard heel blij mee want hier had ik de behandeling als prettig ervaren. Ik zou iedereen aanraden er gewoon eens een telefoontje aan te wagen!  Laserbehandeling Amsterdam, de beste behandeling die er is!