Ik zou deze masseur Middelburg aan iedereen aanraden

Ik zou deze masseur Middelburg aan iedereen aanraden

Arjen Kats Fysiotherapie

Naarmate je ouder wordt krijg je ook steeds vaker last van kwaaltjes, althans dat is bij mij het geval. Vroeger kon ik ook makkelijk meerdere dagen per week trainen en had ik ook nergens last van. Hetzelfde geldt voor blessures, hier krijg ik de laatste paar jaar dan ook steeds vaker last van. Dit is natuurlijk vervelend want hierdoor moet ik dan ook steeds naar de fysio. Gelukkig heb ik wel een goede praktijk gevonden waarbij deze diensten gelukkig niet zo duur zijn. Deze wil ik dan ook graag met jullie delen, hij heet Arjen Kats Fysiotherapie. Ik loop hier nu dus al enkele jaren rond en ben hier dan ook nog steeds een tevreden klant. Bij mij in de regio staan zij er dan ook bekend om gespecialiseerd te zijn in de fysiotherapeutische behandelingen. Dit natuurlijk voor jong en oud. Het is wat mij betreft dan ook zeker aanrader omdat zij dus alles in huis hebben, dus ook een masseur Middelburg.

fysio

Ook toen ik mij schouder uit de kom had

masseur MiddelburgIk heb vroeger een aantal jaren in de zaal gevoetbald. Wellicht dat sommige van jullie dit al weten, maat voetballen in een zaal is erg blessure gevoelig. Omdat ik dus keeper was gebeurde het dus een enkele keer dat mijn schouder uit de kom ging. Dit is dan ook erg pijnlijk. Deze moet er dan weer ingezet worden wat behoorlijk pijn is.

Daarna volgt er dan ook nog een fysio behandeling. Deze had ik dus beide gevallen bij Arjen Kats Fysiotherapie. Wanneer je hun online wilt vinden kun je ook gewoon zoeken op “masseur Middelburg”. Hun zijn dan ook echt een aanrader!