Een LED TL Buis gekocht voor op zolder

Een LED TL Buis gekocht voor op zolder

philips-ledtube-t8-ga110_philedtubega110-20Laatst was ik in het ziekenhuis bij mijn opa. Hij moest daar voor een controle komen en ik ging met hem mee. Wat mij altijd opvalt in het ziekenhuis is dat ze altijd van die felle lampen hebben. Mijn opa vond dat ook en vroeg zich eigenlijk af waar ze die kopen. Toen we het gingen vragen zeiden ze dat we eens op de website moesten kijken van lampdirect. Zodra we thuiskwamen ging ik gelijk achter mijn computer even kijken. Het bedrijf heeft een groot assortiment en ook wat betreft de prijzen is het erg voordelig. Toevallig had ik nog een LED TL Buis nodig voor op zolder. Op zolder fitness ik regelmatig en de lamp die daar hangt is kapot, dus een nieuwe kwam wel van pas. Toen ik heb bestelde had ik hem al binnen twee dagen binnen. Een uitstekende service!

Zeer tevreden over de nieuwe lamp.  philips-tl5-high-efficiency_tl5he8-20

Toen ik de nieuwe LED TL Buis had geplaatst merkte je een duidelijk verschild met de vorige. Hij gaf veel meer licht en is in verbruik nog goedkoper ook. De lamp was erg voordelig en is daarom ook zeker een aanrader. Mocht ik in het vervolg nog andere lampen nodig hebben  zal ik zeker terugkomen. Lampdirect is zeker een aanrader mensen!

philips-tl-d-super-80-(master)_tld8-20