Ik bestel steunkousen voor betere bloedcirculatie

Ik bestel steunkousen voor betere bloedcirculatie

Ik bestel steunkousen voor betere bloedcirculatie

steunk
Voor mijn werk moet ik elke dag acht uur achter mijn bureau zitten. Ik merk, nu ik wat op leeftijd kom, dat ik hierdoor last van mijn benen krijg. Ook merkte ik dat mijn voeten wat opgezwollen waren. Ook kreeg ik last van spataderen op mijn bovenbenen. Eerst had ik geen idee waar deze vervelende pijn vandaan kwam maar na een gesprek met mijn huisarts werd het me allemaal heel duidelijk. Hij gaf me het volgende advies: “ bestel steunkousen”. Door de steunkousen wordt de druk op enkels en kuiten geleidelijk verdeeld. Hierdoor is de bloedcirculatie in mijn benen stukken beter. De pijn is er behoorlijk door verminderd. Ik bestel steunkousen altijd via dezelfde website. Op deze website verkopen ze kwalitatief goede steunkousen van Duitse kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over de steunkousen die ik heb besteld. Een paar collega’s van mij klaagde laatst ook over pijnlijke bovenbenen en dikke voeten. Aan hun heb ik hetzelfde advies gegeven: “ bestel steunkousen”.  Mijn collega’s waren hier wat huiverig voor omdat ze vonden dat de prijs was aan de hoge kant was. Ik heb ze toen verteld dat mijn zorgverzekering de steunkousen volledig heeft vergoed. Ik bestel steunkousen altijd een keer per jaar omdat de zorgverzekering dit zo vaak vergoed. Een andere goede tip om van de pijn af te komen is om even dagelijks even een stukje te lopen. Dit heeft ook een positief effect op de bloedcirculatie.