Hyaluronzuur voor de gewrichten van mijn man

Hyaluronzuur voor de gewrichten van mijn man

hyaluronzuur-collageen-tegen-veroudering (1)Hyaluronzuur voor de gewrichten van mijn man

 

Mijn man heeft de laatste tijd veel last van zijn gewrichten. Gelukkig hebben we nu hyaluronzuur ontdekt, wat de pijn aanzienlijk verlicht. We worden ouder en dit merken we alle twee goed, toch slaan we ons hier goed door heen, we genieten nog steeds erg van het leven en we blijven leuke dingen doen. Als het lichamelijk niet goed gaat, je gaat fysiek achter uit, is dit een tegenslag. Vooral voor mijn man, hij is fervent sporter en wil dit ook blijven. Maar door zijn gewrichten kon hij al moeilijk fietsen, laat staan roeien, zijn favoriete sport. We hebben dus gezocht naar mogelijkheden om zijn pijn te verzachten. Gelukkig hebben we een slimme dochter die overal wel wat van weet, zij leerde ons hyaluronzuur kennen. Hyaluronzuur zorgt voor een versoepeling in de gewrichten. Toen mijn man er mee begon was hij nogal sceptisch, dit was voornamelijk zijn verdriet. Maar na drie dagen hyaluronzuur was het allemaal al stukken beter. Hij kan nu zelfs weer goed fietsen. Dit weekend gaan we samen weg, op een zogenaamde fiets weekend. Daar heb ik erg veel zin in. En door onder andere de hyaluronzuur heeft mijn man ook opeens stukken meer zin gekregen. Hij kan niet wachten op een fijn weekend weg. In beweging zijn vinden we beide belangrijk. Zoals ik eerder zei, we worden niet gauw uit het veld geslagen, we worden dan wel ouder, maar we blijven vechten voor een goede gezondheid en alles is mogelijk, zolang je er maar in gelooft.