De tandarts in Eindhoven

De tandarts in Eindhoven

Omdat mijn tandarts binnenkort met pensioen gaat, moet ik opzoek naar een nieuwe. En omdat ik in de omgeving van Eindhoven woon, is het natuurlijk handig als ik daar mijn tandarts heb. Ik ben opzoek gegaan naar de juiste tandarts voor mij maar er zijn zoveel tandartsen in Eindhoven dat het lastig is om te kiezen. Mijn broer is ook wonende in Eindhoven dus leek het mij slim om advies te vragen aan hem. Hij had al een aantal jaren dezelfde tandheelkundige waarmee hij heel tevreden was. Hij zit bij p2c-tandartsen. Volgens hem was dit de tandarts Eindhoven. Mijn interesse was gewekt dus heb ik gekeken op de site van deze praktijk.

Goeie tandartspraktijk met vriendelijk personeel

De website van deze praktijk is erg overzichtelijk en zakelijk wat ik persoonlijk erg fijn vind. Ik heb genoeg informatie op de site op kunnen doen om erachter te komen dat dit de tandartspraktijk voor mij is. Ik heb meteen een afspraak gemaakt en ik kon al snel langs komen. Het personeel is erg vriendelijk en ik merkte dat het personeel verstand had van tandheelkunde. Het was een prettig bezoek en ik heb besloten om bij deze tandartspraktijk te blijven. Ik ben erg blij met deze praktijk en raad jullie deze praktijk ook aan.Zoek jij toevallig ook een andere tandheelkundige of ken jij iemand met dit probleem? Kijk dan even op pc2-tandartsen.nl voor meer informatie!