Is 10 kilo afvallen mogelijk?

Is 10 kilo afvallen mogelijk?

Corona was mijn vriend en mij niet in de koude kleren gaan zitten. We hadden optimaal genoten van de weken en maanden die we samen thuis hadden kunnen doorbrengen, maar dit was helaas ook gepaard gegaan met heel veel lekker eten en weinig sporten. Op zich ben ik altijd al wel van het lekkere eten geweest maar ik had altijd de kans om daarnaast heel veel te sporten, waardoor ik geen gram aankwam. Dit was in corona tijd natuurlijk niet mogelijk en we waren allebei dan ook flink aangekomen. Ik wilde graag 10 kilo afvallen en mijn vriend was tevreden met de helft. We besloten dan ook dat dit het moment was waarop we drastisch dingen moesten gaan veranderen en nu de knoop moesten doorhakken om weer aan onszelf te gaan werken om weer blij te kunnen zijn als we in de spiegel keken. Ik besloot daarom dat ik op het internet zou gaan kijken naar websites die ons konden voorzien van tips en trucs om deze 10 kilo te gaan afvallen. Ik typte in de zoekmachine de woorden 10 kilo afvallen in en kreeg direct heel veel sites te zien. Een van deze sites was verantwoord-afvallen.nl waar ik direct een goed gevoel bij kreeg. De site zag er mooi uit, met heel veel keus wat makkelijk te vinden was door middel van het menu op de website. zo kon ik op deze website allerhande lekkere recepten vinden. Dit vond ik een van de belangrijkste dingen om af te vallen, dat ik nog wel gewoon lekker kon eten in plaats van mij een konijn te moeten voelen die enkel en alleen nog maar salade aan het eten was. Ik scrollde door de recepten heen en zag dat dit bij deze recepten zeker niet het geval was en dat er wel degelijk heel veel lekkere recepten tussen zaten. Dit zou het veranderen van onze levensstijl een stuk makkelijker maken! Daarnaast had deze website ook heel veel mooie artikelen over het lichaam, voeding en afvallen. Dit zou zeker helpen bij de motivatie hoog houden en meer leren over hoe het nu eigenlijk allemaal in zijn werk gaat.

Deze site helpt als je 10 kilo wilt afvallen

Het was fijn om te zien hoeveel tips deze site bood en dit zou mij echt gaan helpen om de gewenste 10 kilo te gaan afvallen. Ik kreeg door de website helemaal motivatie om te beginnen en dat was natuurlijk alleen maar een heel goed teken. Ik besloot het aan mijn vriend te laten zien en ook hij werd direct enthousiast. We spraken dan ook af samen meteen te beginnen, om uitstel gedrag tegen te gaan.

Veel steun en tips aan deze website tijdens het proces

Nu we enkele weken verder zijn kunnen we alleen maar vol lof over deze site praten omdat:

  • De site heel veel tips geeft als je 10 kilo wilt afvallen
  • De site veel leuke recepten heeft die gezond zijn om zo snel 10 kilo te gaan afvallen
  • De website heel overzichtelijk is en je snel dingen kunt vinden

ik raad deze site dan ook aan voor iedereen die 10 kilo wil afvallen of aan zijn gezondheid wil werken.