Ik gaf mijn vriendin een handige tip over hielspoor!

Ik gaf mijn vriendin een handige tip over hielspoor!

hielspoorLaatst kwam mijn vriendin naar me toe en vertelde ze dat erg veel last had van haar rug. Ze had het vermoedde dat ze last had van hielspoor. Ik wist niet goed wat dit was en daarom ben ik mezelf er in gaan verdiepen. Op het internet kwam ik veel informatie tegen en uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ze een verkeerde houding aannam. Doordat ze een verkeerde houding aannam kreeg ze pijn in haar rug en deze pijn werd steeds erger. Ze wist niet wat ze er tegen moest doen maar gelukkig wist ik dit wel. Doordat ik mezelf er goed in had verdiept wist ik wat mijn vriendin er tegen kon doen. De verkeerde houding kon namelijk verholpen worden als ze voetzooltjes ging gebruiken, door deze zooltjes zou haar houding anders worden en de pijn zou verdwijnen. Ik wist gelukkig ook al dat ze op de website van Footlogics moest zijn, hier kon ze zooltjes kopen en dit heeft ze uiteindelijk ook gedaan.

hielHet helpt echt!

Sinds ze de zooltjes heeft, heeft ze veel minder last van hielspoor. Pas geleden is ze zelfs weer wezen hardlopen, dit doet ze namelijk regelmatig. Ze is ook weer naar haar werk geweest nadat ze een tijd niet kon werken vanwege de pijn. Pas geleden is ze bij de dokter geweest en vertelde hij haar dat haar houding echt is verbeterd, dit is natuurlijk super voor haar en ik ben er dan ook erg blij mee dat ik haar heb kunnen helpen.spoor