Fysiotherapie Ellekoot in de omgeving van Veenendaal

Fysiotherapie Ellekoot in de omgeving van Veenendaal

Fysiotherapie Ellekoot bevindt zich in Veenendaal. Dus mocht je nog een fysiotherapeut zoeken. Dan raad ik je eens aan om de website van Ellekoot te bekijken. Het zit namelijk zo. Door de komst van de vierdaagse begon ik steeds vaker te trainen. Zeker in de avond vind ik het heerlijk om een rondje te lopen. Alleen merkte ik dat ik mijn heup begon te voelen. Het begon als een lichte irritatie, maar het werd steeds erger. Hierdoor kon ik minder ver kon lopen en zeker met de vierdaagse op komst is dat niet ideaal. Het werd tijd dat ik een bezoekje bracht aan een fysiotherapeut.

Blessure

Fysiotherapie Ellekoot luisterde naar me

Omdat ik zelf nooit vaak naar de fysio ben geweest ging ik via Google opzoek naar één die in de buurt van me zat. Eigenlijk bovenaan de resultaten stond Fysiotherapie Ellekoot. Het grote voordeel voor mij is dat ze in Veenendaal zitten. Met behulp van de gegevens op hun website heb ik ze gebeld om de situatie kort uit te leggen. Het duurde ook niet lang voordat ik mijn eerste sessie had. Ik had een vriendelijke en vrolijke dame als therapeut. Ze wilde graag meer informatie over de pijn in mijn heup. Dit kwam omdat mijn verhaal niet echt uitgebreid was aan de telefoon, waardoor ze eerst meer wilde weten. Dit vind ik wel een goed teken. Ze ging niet zomaar dingen proberen, maar wilde eerst het verhaal compleet hebben. Met behulp van mijn antwoorden ging ze te werk. Omdat ik zelf niet vaak bij de fysio ben geweest, wist ik niet goed wat te verwachten. Maar dat was geen probleem voor haar. Ze nam me mee in het proces en vertelde in een Jip en Janneke verhaal wat ze deed. Dit gaf me het vertrouwen dat ik in professionele handen was. Na verschillende oefeningen en aangepast trainen ben ik weer aan het oefenen voor de 40 kilometer.

Begeleiding