Wat heeft de paralijn van Your Spiritual Network te bieden?

Wat heeft de paralijn van Your Spiritual Network te bieden?

_engelyourspirital (1)Er zijn natuurlijk duizenden paragnostenlijnen die je kunt bellen als je met levensvragen zit. Your Spiritual Network is een heldere, innovatieve website met een internationaal team van paragnosten en mediums dat altijd voor je klaarstaat. De website ziet er eigentijds uit en legt de focus op het bieden van informatie, zodat je inspiratie kunt opdoen als je paranormale hulp zoekt. Hieronder vertel ik meer over de paralijn van deze site.

Deskundig team van specialisten_art-painting-285919_640

Your Spiritual Network is opgezet door medium, Spiritual coach en Life coach Nanette. Samen met een uitgebreid team biedt zij dagelijks telefonische consulten aan. Bij de aangeboden diensten wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van Mindfulness, tarotreading of Lenordmankaarten.

Wat kun je in het kort verwachten van de paralijn van Your Spiritual Nework:
– Het team bestaat uit coaches, paragnosten en mediums met een eigen praktijk
– Ook een aantal psychologen en psychotherapeuten maakt deel uit van de hulpverleners
– De freelance medewerkers komen uit binnen- en buitenland
– Op de persoonlijke pagina van elke paragnost of coach kun je een beeld krijgen van de specialismen en activiteiten van de persoon
– Je kunt hulp krijgen in meerdere talen, waaronder Nederlands, Italiaans en Spaans. Check voordat je een van de medewerkers belt welke talen hij of zij spreekt
– Er zijn ook deelnemers die hulp bieden bij het communiceren met dieren
– Ook healings op afstand worden aangeboden
– Dankzij het prepaidsysteem voorkom je onvoorziene telefoonrekeningen

logo (7)
Op weg naar balans

Je kunt telefonisch 24 uur per dag terecht bij Your Spiritual Network. Daarnaast word je via de website op de hoogte gehouden van evenementen, cursussen en reizen naar Toscane. Op een manier die voor jóu werkt kun je zo je je leven weer in balans krijgen.