Mijn bezoek aan de psycholoog Doetinchem heeft me enorm geholpen

Mijn bezoek aan de psycholoog Doetinchem heeft me enorm geholpen

pand-doetinchemMijn bezoek aan de psycholoog Doetinchem heeft me enorm geholpen

 

Na een tijd echt niet lekker in mijn vel te hebben gezeten, heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en ben ik ermee naar de dokter gestapt. Ik vertelde haar dat ik niet lekker in mijn vel zit en beïnvloedbaar ben door externe factoren, dat ik er echt van uit m’n veld geslagen kan worden. Zij zei me dat ik geen sterk basisvertrouwen heb en dat het handig zou zijn als ik zou leren wat dichter bij mijn eigen gevoel over dingen te blijven, zodat ik me niet zo snel uit het lood zou laten slaan. Ze stelde voor dat ik bij een psycholoog Doetinchem langs ging, niet ver bij mijn huis vandaan zodat het me niet teveel energie zou kosten. Zelf woon ik buiten Doetinchem maar ze stelde een hele goede psycholoog Doetinchem voor, namelijk Praktijk Rond, en zei me dat het waard was daarin mijn tijd te investeren. Ze blijkt gelijk gehad te hebben, ik was bij Praktijk Rond helemaal aan het juiste adres hiervoor. Na zelfs maar enkele gesprekken te hebben merkte ik al verschil in mijn dagelijkse leven, kon ik de dingen beter aan. In overleg besloten we dat we in enkele sessies naar het verleden zouden graven, maar ons daarna voornamelijk te richten op praktische handvatten om met de dingen om te gaan waar ik moeite mee heb. Deze aanpak heeft mij enorm geholpen en heeft me echt leren inzien dat ik met handigheidjes het leven een stuk beter aankan.