De Nederlandse snurkpoli helpt mensen van slaapapneu af

De Nederlandse snurkpoli helpt mensen van slaapapneu af

Sweet dreamsDankzij de Nederlandse Snurkpoli heeft mijn jongere zus geen slaapapneu meer, ze heeft hier jaren mee rond gelopen omdat ze niet wist dat ze het had. Dat is eigenlijk het vervelendste aan de apneu omdat het heel moeilijk te constateren is omdat je dus slaapt. Ze had al tijden last van de symptomen maar ze had het nooit echt in de gaten omdat ze simpelweg niet wist dat ze er last van had. Op school

snurk2

had ze erg veel moeite met concentreren op de lessen en dergelijken en ook was ze erg vergeetachtig, dit zijn beide symptomen van slaapapneu. Zo’n tachtig procent van de mensen die er last van hebben wisten niet eens dat ze het hadden en liepen er dus tijden mee rond.

Het kan verschrikkelijk onhandig zijn

Slaapapneu kan echt verschrikkelijk zijn en al helemaal als je er erg last van hebt, bijvoorbeeld

snurk1

op het werk of school zoals mijn zusje dan is het bijna niet te doen en zul je dus slechter presteren. Dankzij de Nederlandse Snurkpoli is ze er gelukkig wel vanaf gekomen, hier heeft ze professionele hulp kunnen krijgen die ook nog eens totaal verzekerd werd. Voor veel mensen is dit denk ik een goede oplossing omdat het niet erg makkelijk is om dit probleem te verhelpen. Daarom schrijf ik ook dit blog zodat ik misschien mensen bewuster kan maken hierover.