Ben jij op zoek naar een onzichtbaar gehoorapparaat?

Ben jij op zoek naar een onzichtbaar gehoorapparaat?

onzichtbaar gehoorapparaat Voor mijn vader ging ik op zoek naar een onzichtbaar gehoorapparaat. Hij begint de laatste jaren namelijk steeds dover te worden en daarvoor is het nodig dat hij ondersteuning gebruikt. Nu is het zo dat hij er zelf niet heel veel verstand van heeft en daarom ben ik voor hem gaan zoeken. Aan heel veel mensen met ervaring hiermee, heb ik gevraagd of zij een tip voor mij hadden. Iedereen was eigenlijk heel enthousiast over Phonak, dus daar ben ik als eerste gaan kijken. Direct toen ik op hun website kwam, zag ik dat zij een enorm assortiment hebben. Voor iedereen is hier wel iets te vinden, dus dat was een goed begin. Hij wil het liefst iets hebben wat zo min mogelijk zichtbaar is en daar hadden zij een hoop verschillende soorten van. Na wat overleg hebben wij er toen eentje gekocht die hij met zijn telefoon kan bedienen.

 

Alles was snel geregeld!

onzichtbaar gehoorapparaat

Het fijne is dat hij nu zijn onzichtbaar gehoorapparaat gewoon met een applicatie harder of juist zachter kan zetten. Het geluid is daardoor altijd precies goed. Zelf is hij er ook erg tevreden over en dat is natuurlijk het belangrijkste. De service was heel erg goed en met al mijn vragen kon ik gemakkelijk bellen. Dan werd ik iedere keer weer heel erg vriendelijk geholpen en werd mij alles duidelijk uitgelegd. Mocht jij ook op zoek zijn naar zoiets, neem dan zeker een kijkje op hun website. Als jij nog vragen hebt, kun jij ook naar een informatieavond bij jou in de buurt gaan.